Najam i održavanje opreme

picture

Minimalni početni troškovi

picture

Najam informatičke opreme Vam omogućuje korištenje vrhunske informatičke opreme uz minimalne početne troškove. Možete odabrati opremu iz naše standardne ponude ili zatražiti opremu prema svojim željama i potrebama.

Pozitivan novčani tok

picture

Budući da opremu plaćate mjesečno značajno utječete na Vaš novčani tok. Najam opreme je poslovni izdatak i kao takav je porezno priznat. Najam opreme je brži i fleksibilniji od kredita za kupnju opreme. To može biti značajna prednost ako nemate podobnu kreditnu sposobnost ili dovoljno obrtnog kapitala a i troškove određujete sami odabirom perioda otplate opreme od 12, 24 ili 36 mjeseci.

Nema zastarjevanja opreme

picture

šite problem zastarijevanja opreme, jer nakon isteka odabranog perioda otplate možete odabrati potpuno novu opremu. Jedan od najjačih argumenata za najam računala u odnosu na kupnju je trend kontinuiranog tehnološkog napretka tako da najmom tvrtka uvijek ima relativno nova računala.

picture

Nevidljiva vrijednost

Uslugama upravljanja softverskom imovinom koristi se malo velikih tvrtki, dok je znanje o tome da softver ima vrijednost nepoznanica za većinu tvrtki, tvrde stručnjaci.
Svaki drugi direktor u Hrvatskoj (46,8%) želi imati više informacija o softveru kojim se koristi njegova tvrtka, otkrilo je udruženje proizvođača softvera Business Software Alliance u anketi na 1500 hrvatskih tvrtki raznih veličina. U BSA navode da to ukazuje da domaće tvrtke ne upravljaju svojom softverskom imovinom.
Takvi poslovi su vrlo rijetki i tvrtke nisu ni svjesne kolika ta imovina može biti. Takav bi projekt trebala provesti svaka tvrtka u Hrvatskoj koja ima više od tri poslužitelja, ali to nije slučaj.
Takvu uslugu ne nudimo pod nekim posebnim brendom, već u sklopu IT savjetovanja. Tvrtke i organizacije u Hrvatskoj sve su svjesnije nužnosti bavljenja nematerijalnom imovinom, iako je zasad to slučaj uglavnom s velikim tvrtkama, dok one male o tome u pravilu nisu kvalitetno informirane.

Opis usluga
Usluge prodaje i najma informatičke opreme podrazumijevaju nabavu i prodaju odnosno najam stolnih i prijenosnih računala, pisača i multifunkcijskih uređaja, kao i druge informatičke opreme.

Ponuda
Standardna ponuda je uvijek ažurno objavljena na našim web stranicama www.senso.hr dok je moguće ugovoriti i drugu opremu prema željama korisnika. Upit možete poslati na mail info@senso.hr, faxom na 01/6397 408 ili telefonom na 01/6397 403.

Prodaja/najam
Opremu je moguće kupiti po posebno atraktivnim cijenama za avansno plaćanje ili je unajmiti na periode od 12, 24 ili 36 mjeseci.

Software
Računala se standardno isporučuju sa operativnim sustavom Win7 Pro, osim nekih akcijskih modela koje nudimo samo po avansnoj uplati i gdje je to izričito označeno.

Održavanje
U cijeni najma informatičke opreme je i osnovni paket usluga za održavanje opreme: HELPDESK a koji podrazumjeva osnovno rješavanje problema korisnika kroz telefonsku i internet podršku radnim danima unutar radnog vremena od 8:30 do 16:30.

Otkup
Nakon isteka najma moguće je otkupiti opremu za 10 kuna.

Dokumentacija
Za potpisivanje ugovora potrebno nam je dostaviti slijedeću dokumentaciju: kopiju osobne iskaznice osobe odgovorne za zastupanje tvrtke, kopiju rješenja o upisu u sudski registar, rješenje zavoda za statistiku, rješenje o OIB-u, BON-2 ne stariji od mjesec dana).

PDV nije uključen u cijene. Cijene u tablicama su izražene za avansno (jednokratno plaćanje) te za najam opreme uz potpis ugovorne obveze u trajanju od 12, 24 ili 36 mjeseci.
U slučaju prijevremenog raskida ugovora korisniku se obračunava iznos svih preostalih mjesečnih naknada umanjenih za 10%.
Opisi, slike i cijene proizvoda su informativnog karaktera. Ne odgovaramo za greške u objavljenim podacima. Za provjeru cijene, dostupnosi i dodatna objašnjenja slobodno nas kontaktirajte.

picture

Kontakt

Tel: 385 1 6397 405
Fax: 385 1 6397 406
Web: www.senso.hr
Email: info@senso.hr
Adresa: Vinogradi 68, Zagreb.