Neizostavni dio digitalne transformacije jest i pojam ‘digitalnog radnog mjesta’. Svijet se brzo mijenja, a napredak tehnologije ne utječe samo na poslovanje, već i na ljude, a ulaganje u digitalno radno mjesto jedna je od ključnih investicija u održivost i rast poslovanja.

Digitalizacija radnih mjesta, ne samo da tvrtke i organizacije stavlja u povoljan položaj pred konkurencijom, već ih pozicionira i kao prvi izbor za kvalitetne zaposlenike. Imajući na umu da je ljudski kapital najvrijedniji, ova činjenica dodatno potiče tvrtke da se digitaliziraju i zaposlenicima omoguće da postanu brži, mobilniji, agilniji i kreativniji – a samim time i uspješniji u svom poslu!

Neka od naših rješenja za povećanje produktivnosti, sigurnosti i jednostavnosti su :

  • Konsolidacija ispisa, skeniranja i kopiranja
  • Razvoj prilagođenih sigurnosnih rješenja sa sustavom upozoravanja
  • Digitalno upravljanje dokumentacijom –  izbjegavanje ispisivanja, nošenja i gubljenja dokumenata
  • Nadzor, održavanje i upravljanje IT infrastrukturom uključujući i praćenje stanja osnovnih sredstava u vlasništvu ili najmu

U svakodnevnom radu djelatnici koriste računalnu opremu kao osnovno sredstvo za rad. Kako bi ta oprema uz ostale uređaje koje koriste bila dostupna i osigurala neometani rad osoblja, osigurano je održavanje dostupno 24 sata dnevno – sedam dana u tjednu.

Za uređaje koji se nalaze na popravku osigurana je i odgovarajuća zamjenska oprema.