Želite podići Vaše poslovanje na višu razinu?

Bilo da ste velika globalna tvrtka u želji za unaprijeđenjem poslovanja, tehnološka tvrtka ili dinamični startup koji želi promijeniti pristup komunikaciji s klijentima, naši razvojni timovi pomoći će Vam ostvariti  izvanredne rezultate.

Bez obzira na Vaše potrebe, naš raznolik tim softverskih inženjera, dizajnera  provest će Vaše zamisli u stvarnost.

  • Od razvoja i isporuke specifičnog dizajna ispisa ili specifične obrade skeniranih dokumenata i njihovog direktnog unosa u bilo kakvu aplikaciju
  • Od razvoja poslovnih aplikacija, do sistemskih integracija,  kreiranja sustava nadzora ispisa ili kopiranja u oblaku

Nije samo programiranje ono što stvara izvanredne softverske aplikacije. Efektivna softverska rješenja zahtijevaju interaktivno korisničko sučelje i dubinsko razumijevanje tijeka procesa. Sama automatizacija procesa neće napraviti razliku i poboljšati tijek rada, ponekad je potrebno redefinirati proces i poboljšati ga za prebacivanje u softversko rješenje. Naš razvojni tim i naši poslovni analitičari radit će s Vama u definiranju opsega Vašeg projekta i detaljnih uvjeta.

Naš razvojni tim u korak je s najnovijim tehnologijama na području IT-a i može isporučiti kompleksna softverska rješenja koja odgovaraju Vašim zahtjevima. Uz naše iskustvo u razvoju i integraciji složenog softvera osigurat ćemo uspješnu implementaciju Vaših prilagođenih zahtjeva.

Partneri smo vodećih programskih principala na području ispisnih rješenja i DMS-a: Papercut, Printlogic, Uniflow, SafeQ, Ringdale, Papertrac.